slider
slider
slider
slider
slider
Dobrodošli u

Dom "Borovi"

Je dom za stara i iznemogla lica, koji je osnovan sa ciljem da ponudi kvalitetan smještaj, i neophodno potrebnu 24-časovnu brigu stanovnicima doma.

Dom je u vlasništvu porodice Janković, koja je utemeljila ovaj dom 2014. godine na porodičnim vrednostima, u želji da svima omoguće miran i pristojan život u poznim godinama.

Boravak u našem domu vam osigurava, sigurniju sredinu nego u vlastitoj kući ili stanu, uz to mi vodimo brigu o vašim potrebama, zdravlju te moralnu i fizičku podršku.

Kontakt

Dom "Borovi"

ceo

Dvorište

Uređenje doma "Borovi"

Prednosti naše ustanove su što se vodilo računa o tome da svi sadržaji u i oko doma budu dostupni svim korisnicima, bez obzira na vrstu invaliditeta. Funkcionalnost našim korisnicima pruža mogućnost svakodnevnih izlazaka u dvorište koje je Vaša Oaza mira.

ceo

Osoblje

Ponos doma "Borovi"

Naš stručni tim koji je samo u par godina brigu o starijim podigao na viši nivo, se trudi da sve nove korisnike brzo adaptiraju na život u domu, te poseban akcent stavljamo na zajedništvo, kao i na poboljšanje kvaliteta života u poznim godinama.

Naša Istorija

2012 - Priprema objekta

timeline icon

Porodica Janković je počela da realizuje poslovnu ideju razvoja Doma "Borovi". Objekat, i dvorište doma "Borovi" su rađeni po Austrijskom standardu.

2014 - Ispunjeni uslovi za rad

timeline icon

Dom "Borovi" su bili spremni, sa svom potrebnom i pratećom infrastrukturom. Bili su ispunjeni svi uslovi za rad zaključno sa 26.12.2014

Saglasnost ministarstva zdravlja

timeline icon

29.04.2015 godine smo dobili saglasnost Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske

2015 - Početak rada

timeline icon

25.05.2015 dom "Borovi" zvanično dobijaju svu potrebnu dokumentaciju i rešenje o registraciji, tada smo počeli sa radom.