Uslovi Korištenja

Na našoj Web stranici i povezanim društvenim nalozima kao i društvenim medijima, uključujući bez ograničenja, Facebook, Instagram, Twitter, starački dom "Borovi" se reklamiraju i promovišu.


Korištenjem naše stranice prihvatate navedene uslove korištenja:

Objavljivanje osobnih podataka, uključujući informacije vezane za adresu i lične podatke vi se obavezujete:

* Da ste pročitali ove uslove.

* Da razumijete uslove korištenja.

* Da prihvatate uslove korištenja.


Ako se ne slažete sa gore navedenim uslovima, nemojte koristiti usluge ili web stranicu. Ako u bilo kojem datom trenutku niste spremni biti vezani ovim uslovima trebate, gdje je to moguće označiti da ne prihvatate uslove korištenja i prestati koristiti naše usluge.


Intelektualno vlasništvo

Sadržaj ove web stranice kao i ostale materijale koji su dostupni putem povezanih društvenih medija, zaštićeni su zakonom. Ne smijete mjenjati, objavljivati, prenositi, učestvovati u prenosu ili prodaji, osim gdje je to izričito dopušteno i ne smijete koristiti sadržaj sa ove web stranice u cjelosti ili djelimično. Zadržavamo pravo mogućnosti da ukinemo usluge na ovoj web stranici bez prethodne obavijesti Vas i ograničavamo se od bilo kakve odgovornosti iz bilo kojeg razloga, ako kršite ove uslove.

Zadržavamo pravo izmjene ovih uslova. Ovi uslovi bit će tumačeni i uređeni prema zakonima Bosne i Hercegovine. Mjesto za sve sporove bit će u Modriči.